Giganyeremény az ötöslottón! Ide költözhetsz, ha a te számaidat húzzák ki szombaton!

Ingatlantájoló.hu 2019.03.29 14:45:40

Az ötöslottó eddigi egyik legnagyobb nyereménye: 3,593 milliárd forint találhat gazdára szombaton (az eddigi legnagyobb nyeremény több mint 5 milliárd forint volt 2003-ban). A lottónyereményt sokan fektetik ingatlanba, ezért megnéztük, milyen ingatlant talál most, aki szerencsés lesz szombaton.


 

Az ingatlant természetesen nem elég megvásárolni, fent is kell tartani. Ha ezt hosszútávon szeretnénk biztosítani, érdemes nem az összes pénzt elkölteni, hanem a nyeremény egy részét úgy befektetni, hogy a hozam biztosítsa az ingatlan fenntartását. Másik megoldás, ha eleve kiadjuk a megvásárolt ingatlant, ami így elég szép jövedelmet biztosíthat számunkra havi szinten.

Ezek alapján a 2 milliárd forint körüli ingatlanok piacán néztünk szét az Ingatlantájolón, és a következő remek lehetőségeket találtuk:

Luxus rezidencia a VI. kerületben

Az Andrássy úton akár egy egész épületet is vehetünk a nyereményből. A reprezentatív saroképület 2400 nm-es, összesen 23 szobája van. Teljesen felújított állapotban van, és egy csodás átriummal is rendelkezik. Elhelyezkedése révén kiadásra, irodáknak, cégközpontnak ideális lehet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szecessziós kastély a II. kerületben

Lipótmezőn, zöld környezetben, egy 4300 nm-es telken található ez az 1912-ben épült kastély, mely műszakilag frissen felújított állapotban várja új tulajdonosát. Az 1000 nm-es, 25 szobás épület DAIKIN fűtés-hűtés került kialakításra, és mindegyik szoba fürdőszobát is kapott. A műemlék épület belső tereit tölgyfa lépcsők, faburkolatok, metszett üvegbetétes ajtók díszítik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Két villa egy parkban, a XII. kerületben

Svábhegyen egy 5261 nm-es, ősfás park ad helyet ennek a két villának, melyek közül az egyik egy 20-as években épült, gyönyörűen felújított műemléképület, a másik új építésű, modern építészeti jegyekkel rendelkezik, de stílusában mégis illik környezetébe.

Még több képért kattintson a fotóra!

A régi villa 496 nm-es, csobogó, dísztó és kültéri medence is tartozik hozzá. Az új villa 248 nm-es, szaunával és jakuzzival szolgálja lakói kényelmét. Mindkét villa mind autóval, mind gyalogosan külön bejáratokon közelíthető meg.

Szálloda a XIV. kerületben

Befektetési célra ez a szálloda is tökéletes a XIV. kerületi Mogyoródi úton. A létesítmény 54 db fürdőszobás szobával, étteremmel, 2 konferenciateremmel és egy kis kerttel, valamint 2 lifttel is rendelkezik, minden helyisége klimatizált.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások