9 elengedhetetlen kellék kerti partikhoz, ami a te kertedből sem hiányozhat!

Ingatlantájoló.hu 2019.04.20 04:41:26

A tavasztól-őszig tartó időszak a kerti partik ideje. Ha van kertünk, szívesen tartunk inkább itt bármilyen rendezvényt, minthogy a házba zsúfolódjunk be. Ha azonban rendszeresen mi adunk helyet a nyári buliknak, nem árt néhány kelléket beszereznünk, amik garantálják az önfeledt szórakozást.


 


A számodra legjobb kerti bútor a hely adottságaihoz mérten

És itt a hangsúly most azon van, hogy számodra. Ha elég nagy a kerted, több teraszod van, vagy egy teraszod és egy külön szaletlid, akkor biztos van hely arra, hogy az egyik helyen egy kültéri étkezőt, a másikon inkább egy kanapés, nyugágyas kiülőt rendezz be. De ha csak az egyikhez van helyed, neked kell a legjobban tudnod, hogy milyen jellegű bulikat tartasz, melyikre van inkább szükséged.

Ennek a dunakeszi családi háznak a teraszára például inkább pihenő bútorokat választottak.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy nagy napernyő

Hacsak nem fedett az összes kiülőd, egy nagy napernyő elengedhetetlen a nyári hőség ellen. De egyébként is jól jöhet, ha egy szabadon álló füves terepen létesítenél extra kiülő helyet, különösen, hogy mobil, így ott csinálhatsz vele árnyékot, ahol épp szükség van rá.

Ennek a rákoscsabai családi háznak az udvarán is napernyőkkel oldották meg az árnyékolást.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kültéri hangszórók

A jó bulik elengedhetetlen kelléke: a zene. Fedett teraszon egy beépített rendszer is jól jöhet, de egy egyszerű vezeték nélküli, bluetooth hangszóró is tökéletes és olcsó választás.

Kép forrása: 21stav.com

Szervírozó tálcák

2-3 nagyobb tálca megkönnyíti az ételek, italok kihordását. Mindenképp olyat válassz, aminek magasabb pereme van, és jó, ha vannak fülei is, megkönnyítik a tálalást. Ennél még egyszerűbbé teszi a dolgodat, ha beszerzel egy zsúrkocsit is.

Kép forrása: billielourd.org

Italhűtő vagy pezsgősvödör

Jó pár kört megspórolhatunk a hűtőig és vissza, ha beszerzünk egy italhűtőt vagy legalább egy pezsgősvödröt. Célszerű az ételek hűtésére is egy külön berendezést beszerezni.

Kép forrása: freshpatio.com

Abrosz

Bár a kültéri tálalás nem követeli meg feltétlenül az ünnepi abroszt, ha drága kerti bútorunk van, már csak annak védelme érdekében is érdemes egyet beszerezni. A kültéri abroszok ráadásul vízhatlanok, semmi nem hagy foltot rajtuk, könnyen tisztíthatóak.

Kép forrása: sew4home.com

Strapabíró étkészlet

Bármennyire is jelentős eseményt szeretnénk kint a kertben ünnepelni, azért ne a legszebb, ünnepi étkészletünket vigyük ki. Vásároljunk egy olcsóbbat, amit nem sajnálunk, ha pedig kifejezetten törhetetlent keresünk, akkor a környezetszennyező műanyag (a melamin is az) helyett válasszunk fa, bambusz vagy zománcozott eszközöket.

Kép forrása: bambuhome.com és dibor.co.uk

Takarók

Az esti partik gyakran hűvös éjszakákba, hajnalokba nyúlhatnak, ezért nem árt néhány takarót is beszerezni. Ezt természetesen kiegészíthetjük kültéri hőgombával, tűztállal, tűzgödörrel is.

Kép forrása: simplyorganized.me

Hangulatvilágítás

A zenén kívül még a világítás az, ami sokat tehet a hangulatért, szerezzünk be fényfüzéreket, lampionokat, vagy kültéri mécseseket, amelyeknek lángját nem tudja elfújni a szél.

 

Hozzászólások